Tvillingepar findes der mange af rundt omkring i verdenen. Mange lever lidt i skyggerne som de fleste andre mennesker, men der findes faktisk også en del kendte tvillingepar. Vidste du det?

Olsen-tvillingerne

De amerikanske kvinder Mary-Kate og Ashley Olsen er et af det mest kendte tvillingepar i verdenen – og faktisk også nogle af de rigeste. Lige siden deres barndom har de begge været meget succesfulde skuespillerinder, som har medvirket i rigtig mange film, reklamer og interviews.

Fra 1990’erne til 2000 var de meget populære blandt unge piger, pga. deres sans for mode, skønhed, film og magasiner. Der blev på et tidspunkt endda lavet dukker af tvillingeparret af den verdenskendte legetøjsproducent Mattel, som bl.a. står bag de populære Barbie-dukker.

I nyere tid har Mary-Kate og Ashley Olsen udviklet en stor interesse for mode, og har endda lanceret deres eget tøjmærke, hvilket har været med til at gøre dem til et af de rigeste tvillingepar i verdenen, hvis ikke de aller rigeste.

Scarlett og Hunter Johansson

Måske ved du det ikke, men skuespillerinden, som bl.a. er kendt for sin fantastiske rolle som Black Widow i Marvel-filmene, Scarlett Johansson, har faktisk en tvillingebror ved navn Hunter.

Ligesom sin tvillingesøster har Hunter også medvirket i film, men han har dog ikke været meget involveret i skuespiller-branchen siden 1990’erne. Han virker dog til at være mere politisk anlagt, siden han bl.a. tidligere har arbejdet sammen med den tidligere amerikanske præsident, Barack Obama.

Han er altså den mere nedtonede af det kendte tvillingepar. Scarlett er derimod verdenskendt for hendes gode evner som skuespillerinde og er med i utallige film i dag – du har garanteret set en film med hende på et eller andet tidspunkt.

Sprouse-brødrene

Dylan og Cole Sprouse er unge, enæggede tvillinger, som begge to er amerikanske skuespillere. De er især kendt for deres egen tv-serie, Zack og Codys Søde Hotelliv, på Disney Channel.

Serien handler om tvillingebrødrene, Zack og Cody, som bor i et suite på et dyrt hotel, hvor deres mor er sangerinde. Brødrene er lidt nogle ballademagre og er ikke super vellidt af manden, der driver hotellet – men det stopper ikke tvillingerne i at have en sjov hverdag på hotellet sammen med deres venner, de møder i løbet af serien.

Zack og Codys Søde Hotelliv er meget populær blandt teenagere, og drengene er til og med blevet kaldt “hjerte-knusere” af flere af seerne.

Jill og Jacqueline Hennessy

Jill og Jacqueline Hennessy er skuespillerinder, som både er af irsk, italiensk, svensk, fransk og ukrainsk afstamning.

Jill er også musiker, og hun er bl.a. kendt for sin rolle i krimiserien Law & Order, hvor hun spillede Claire Kincaid i tre sæsoner. Hun har også medvirket i spillefilm som fx RoboCop 3 og Most Wanted.
Jacqueline arbejder primært som journalist og tv-vært, men tager også skuespiller-jobs engang imellem. Hun har vundet en del priser for hendes arbejde som journalist og hendes dedikation til lægevidenskaben gennem hendes artikler.

James og Oliver Phelps

Phelps-brødrene er enæggede tvillinger, som er allermest kendte for deres rolle som tvillingebrødrene Fred og George i Harry Potter-filmene. Tvillingerne kommer fra England og har lige siden deres barndom haft en passion for at optræde og livet som skuespiller.

De medvirkede i en del optrædener på deres tidligere skoler, før de fik de store roller som de velkendte, rødhårede, sjove tvillingebrødre i Harry Potter-universet.

Phelps-brødrene er så identiske, at de i deres skoletid faktisk ofte lavede sjov med lærerne og klassekammeraterne om, at de havde byttet navne og var “den anden” bror. Det er egentlig ganske sjovt at tænke på, når det egentlig er de samme personligheder, man oplever i Fred og George Weasley.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!